سیف الله کریم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه نوبت دهی از سوم خرداد ماه شروع شده است، افزود: طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از 24 خرداد آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه امسال در طرح سنجش نوآموزان 19 پایگاه راه اندازی شده است، گفت: 10 پایگاه آن درجه یک و 9 پایگاه درجه دو بوده که از این تعداد سه پایگاه آن سیار روستایی هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه این طرح در دو مرحله مقدماتی (غربالگری) و تخصصی اجرا می شود، اضافه کرد: در مرحله مقدماتی کودک از نظر جسمی و ذهنی بررسی شده و ضمن ثبت ارزیابی ها در شناسنامه سلامت، در صورت وجود مشکل برای ارزیابی دقیق تر به مرحله تخصصی ارجاع داده می شود.
کریم زاده ادامه داد: پس از معاینات پزشکی و اجرای آزمون های تخصصی مورد نیاز و تعیین جایگاه آموزشی به واحد آموزشی مربوط معرفی خواهند شد.
وی با اشاره به این که مبلغ یکصد هزار ریال وجه از هر نوآموز دریافت می شود، افزود: این مبلغ برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی با در نظر گرفتن تخفیفات دریافت می شود.
سنجش یک هزار نوآموز در طرح سنجش سال گذشته
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه در سال گذشته 21 هزار و سه نوآموز در طرح سنجش شرکت کردند، گفت: همه نوآموزان جامانده در سال 92 موظف به شرکت در این طرح بوده و مورد ارزیابی بینایی، شنوایی، مراقبت سلامت و آمادگی تحصیلی قرار می گیرند.
کریم زاده با تاکید بر اینکه در اجرای طرح سنجش توجیه و تبلیغ مناسب در حوزه والدین لازم و ضروری است، تصریح کرد: طرح سنجش اولین و مهمترین گام در آغاز آموزش و پرورش رسمی بوده و باید با دقت و حساسیت لازم اجرا شود.
وی اجرای دقیق طرح سنجش را مقدمه ای برای شکوفایی و تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان دانست و اظهار کرد: طرح سنجش یکی از مهمترین طرح های آموزش و پرورش در آغاز ورود به دبستان است.
نظر شما